Successen voor fokkers en leden van de VHV op de Kampioenschappen

(geplaatst : 23-02-2009)

 

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari zijn de Groningse kampioenschappen verreden in de Dollard manege te Winschoten, een aantal leden van de VHV hebben hier successen behaald.
In de klasse L2 was er een 5e plaats voor Jarmilla Petterson met Woody v. Weltissimo, en ook in de klasse Z2 was Jarmilla succesvol, hierin behaalde ze een 3e plaats met Don Chello v. Don Larino. De VHV feliciteert Jarmilla met haar behaalde successen.

In Exloo werd het Drentse kampioenschap verreden, ook hier deden leden van de VHV aan mee.
In de klasse B was er een derde plaats voor Nadine Veldhuis met Varlos Carlos v. Welt Hit II, dit paard is gefokt en in eigendom van Jan en Nadine Buining.

In de Klasse L2 was er een 2e plaats voor Mitchel van Schaik mat Zazoeu v. Flemmingh van fokker / eigenaar Kenna Kwak.

Een 10de plaats was er in deze klasse voor Renate van de Lubbe met Winddancer v. Lupicor, gefokt door Garreld Kruiter uit Onstwedde, wellicht kent men dit paard nog, dit was het paard wat in voormalig eigendom was van de VHV.

In de klasse Z1 was er een 5e plaats voor Anneke Muilwijk met Nino v. Hofnar.

Ook bij het Drents kampioenschap springen in Beilen was er nog succes voor een VHV lid (dochter). Renate Beuving uit Odoorn was met Vadolca Karla v. Voltaire. Zij was 5e in het Z springen en wordt afgevaardigd naar het Nederlands kampioenschap.

Wederom feliciteert de VHV de ruiters en amazones met hun behaalde successen!!!

Datum 13 september 2019 Mariëtte Ekamper