Fokkersavond bij JAM Stables

Fokkersavond V.H.V. bij JAM Stables.

Op 7 november a.s. heeft de V.H.V. haar Fokkersavond.
H
et is een goede gewoonte om op de Fokkersavond de successen van de fokproducten van de leden te benoemen en een daarbij behorend cadeau aan te bieden.
De R.A. Maarsingh wisselbokaal wordt deze avond uitgereikt aan het lid waarvan de merrie de hoogste score heeft behaald tijdens de stamboekkeuring,
aansluitend na de pauze gaan we kennis maken met Amber Meijer en Jannes Sonnenberg van JAM Stables.

De fokkersavond vindt plaats op dinsdag 7 november a.s.

Locatie: JAM Stables, Oosterweg 41b te Muntendam.
Aanvang Fokkersavond: 20.00 uur – 21.00 uur.
Kleine pauze van 10 min.
Aanvang JAM Stables 21.10 uur.  
Aansluitend aan de fokkersavond nemen Amber Meijer en Jannes Sonnenberg ons mee in hun verhaal over hun jonge bedrijf JAM-Stables die ze samen hebben opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor de sport en fokkerij. Ook krijgen we de hengsten van JAM Stables te zien en een inkijkje hoe deze hengsten worden getraind. JAM Stables richt zich op de sport op het hoogste niveau door het trainen en verkopen van kwaliteitshengsten en sportpaarden. Hun doel is om zich te onderscheiden door topmanagement en tegelijkertijd in nauw contact te blijven met hun klanten en partners.

Je kunt alvast een kijkje nemen op hun website https://jamstables.com/

Gratis entree en iedereen is welkom, dus ook niet leden, omdat we graag willen weten hoeveel mensen we kunnen verwachten kunt u zich aanmelden voor onze Fokkersavond bij JAM-Stables via m.ekamper@live.nl voor 2 november met vermelding van het aantal personen. Zou je erbij willen vermelden of je voor beide komt d.w.z. Fokkersavond + JAM Stables of dat je alleen bij JAM Stables aanwezig bent.

*Opgave Fokkersavond – JAM Stables
*Opgave JAM Stables

Graag tot dan!

www.vhvstadskanaal.nl

www.jamstables.com

Datum 1 november 2023 Mariëtte Ekamper