Uitnodiging excursie naar Blue Horse en stoeterij Ask te Denemarken

De  fokvereniging Noord-Groningen & Oldambt organiseert op vrijdag 9 mei en zaterdag 10 mei een 2 -daagse  excursie naar Blue Horse en stoeterij Ask te Denemarken. We nodigen alle belangstellenden van harte uit om met ons mee te gaan.

We vertrekken vrijdagmorgen om 6.30 uur vanaf touringcarbedrijf Deiman, Grintweg 64 te Winschoten. U zult in de bus voorzien worden van koffie/thee ,koek en een lunchpakket. Op de  heenweg maken we zo weinig mogelijk stops.  We verwachten dan aan het begin van de middag aan te komen bij Blue Horse. Hier wacht ons een uitgebreide rondleiding  over het bedrijf waarbij we  de vele prachtige dressuurhengsten kunnen bekijken. Aan het einde van de dag vertrekken we naar ons hotel alwaar we met z’n allen zullen dineren en overnachten.

De volgende morgen reizen we na het ontbijt door naar stoeterij Ask, onderdeel van Blue Horse, waar de springhengsten staan gestationeerd. Ook hier zullen we weer een uitgebreide rondleiding krijgen. Hierna stappen we weer in de bus om te beginnen aan de terugreis. Onderweg zullen we nog 2 maal stoppen. De eerste keer om even de benen te strekken en eventueel een kop koffie o.i.d. te nuttigen en tijdens de tweede stop sluiten we de reis af met een diner. We verwachten daarna rond 23.00 uur weer terug te zijn in Winschoten.

Deze prachtige en geheel verzorgde reis kost € 210,- per persoon. Dit bedrag is inclusief busvervoer, hotelovernachting, lunchpakket op de 1e dag en 2 x een diner.  Leden van onze fokvereniging kunnen mee voor € 180,- per persoon.

Wilt u mee met deze prachtige excursie geeft u zich dan op vòòr 28 april. Dit doet u door middel van het sturen van een mail aan fokvereniging@hotmail.com met daarin uw naam, hoeveel personen er meegaan en of u een 1- of 2-persoons hotelkamer wenst. Tevens dient er per persoon een aanbetaling van € 50,- gedaan te worden op rekeningnr: 3577.87.706 t.n.v. Ver. Warmbloedpaarden Old. o.v.v. uw naam. Indien u geen mail heeft kunt u ook telefonisch of per post uw opgave doorgeven aan: Laura de Bont, Strengenweg 3, 9531 TE Borger, tel: 0655182418.

 

Datum 31 maart 2014 Mariëtte Ekamper