Reis

Bij deze kan ik u mededelen dat we, traditiegetrouw, de reis weer rond hebben.

We organiseren deze reis op 28 februari a.s. voor leden, niet leden en alle geïnteresseerden. We gaan ’s ochtends eerst naar Team Nijhof in Geesteren , en ’s middags staat paardenopfokbedrijf Wim ten Pas in Winsterwijk op het programma.

 Nijhof’s visie: Hengstenhouders en merriehouders staan samen sterk. We hebben elkaar nodig bij het voortbrengen van een nieuwe generatie goede en gezonde sportpaarden die op het allerhoogste niveau kunnen presteren. We gaan hand in hand om de hoogste positie op de ranglijst van de World Breeding Federation for Sport Horses vast te houden.

Zoals u het afgelopen jaar heeft kunnen meemaken, zijn de Nijhof hengsten zonder uitzondering bijzonder succesvol geweest in de nationale- en internationale wedstrijden. Quality Time werd Nederlands kampioen, Durrant werd verrichtingskampioen, Breitling en Zambeside wonnen de KWPN-hengstencompetitie. Ook de hengsten Verdi, Warrant, Zacharov, Johnson, Eldorado van de Zeshoek en Spartacus behaalden hoge klasseringen. Ook in de fokkerij zijn de hengsten zeer verdienstelijk als vaderdier met veel nakomelingen die goed presteren. http://www.team-nijhof.nl/nl/home.php

  Paardenopfokbedrijf Wim ten Pas ligt prachtig gelegen in de Achterhoek en biedt plaats aan zo’n 450 paarden. U kunt uw veulen(s) voor de opfok daar onderbrengen om ze op 3,5 jarige leeftijd weer op te halen. Het kan ook eerder als u uw hengst wil (laten) klaarmaken voor de hengstenkeuring en uiteraard zijn er meer mogelijkheden mogelijk! http://wimtenpas.nl/  

Verzamelen om 8.15 uur,  parkeerplaats van het Refajaziekenhuis  aan de Van Boekerenweg in Stadskanaal. De kosten voor deze dag bedragen 35,- euro voor leden 40,- euro voor niet leden ( niet leden zijn mensen die niet op de ledenlijst vermeldt staan).
U kunt het bedrag contant betalen in de bus.
Voor een lunch en andere versnaperingen dient u zelf te zorgen. Verder zit bij de prijs inbegrepen een diner aan het eind van de middag en uiteraard busvervoer.

Opgave voor 20 februari ’15 a.s. via m.ekamper@live.nl

Datum 10 februari 2015 Mariëtte Ekamper