Reis fokvereniging Noord-Groningen & Oldambt.

Onderstaande is een uitnodiging voor een 2 daagse reis van fokvereniging Noord-Groningen & Oldambt.

Beste leden,
Dit jaar organiseren we weer een 2 -daagse excursie en wel op donderdag 19 mei en vrijdag 20 mei. Deze keer zullen we afreizen naar Duitsland om een bezoek te gaan brengen aan de Fürstliche Hofreitschule Bückeburg en het Landesgestüt Redefin.
We vertrekken dondermorgen om 7.00 uur vanaf touringcarbedrijf Deiman, Grintweg 64 te Winschoten. U zult in de bus voorzien worden van koffie/thee ,koek en een lunchpakket. We verwachten dan aan het einde van de ochtend aan te komen bij de Fürstliche Hofreitschule Bückeburg. Een plaats waar we ons wanen in het verleden en waar geschiedenis tot leven komt. We zullen daar gaan genieten van een show met barokke paarden en een rondleiding krijgen. Halverwege de middag zullen we weer in de bus stappen om alvast een eind richting Redefin te rijden. Tegen het einde van de middag verwachten we bij ons hotel aan te komen alwaar we ook met z’n allen zullen dineren.
De volgende morgen reizen we na het ontbijt door naar het Landesgestüt Redefin. In deze prachtige omgeving worden al decennia lang paarden gefokt en getraind. Er wacht ons een rondleiding over dit historische complex waar een scala aan hengsten van verschillende rassen gehuisvest is. Aan het begin van de middag zullen we weer in de bus stappen om huiswaarts te keren. Na een tussenstop voor een diner verwachten we rond 19.00 uur weer in Winschoten te zijn.
Deze prachtige en geheel verzorgde reis kost € 180,- per persoon. Dit bedrag is inclusief busvervoer, hotelovernachting, lunchpakket op de 1e dag en 2 x een diner. Als lid van onze fokvereniging mag u een introducé meenemen voor dezelfde prijs.
We willen graag een bus vol hebben en daarom kunnen er ook deelnemers mee van buiten onze vereniging. Zij betalen dan echter € 210,- p.p. en leden gaan voor op ‘buitenstaanders’.
Wilt u mee met deze prachtige excursie geeft u zich dan op vòòr 25 april. Dit doet u door middel van het insturen van de antwoordstrook aan bovenstaand adres of door een mail te sturen aan fokvereniging@hotmail.com met daarin uw naam, hoeveel personen er meegaan en of u een 1- of 2-persoons hotelkamer wenst. U maakt uw aanmelding definitief door € 180,- dan wel € 210,- p.p. over te maken op rekeningnr: NL89RABO0357.7877.06 t.n.v. Ver. Warmbloedpaarden Noord o.v.v. uw naam waaronder u lid bent van de fokvereniging. Uw betaling dient uiterlijk op maandag 16 mei 2016 te zijn over gemaakt op bovengenoemd rekeningnummer.
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur
Laura de Bont

Datum 7 april 2016 Mariëtte Ekamper