Reis 2023

Bij deze kan ik jullie mededelen dat we de reis rond hebben.

We gaan er weer een 2- daagse reis van maken en wel op 18 en 19 augustus.

De reis is voor VHV leden alsook voor niet leden/geïnteresseerden. Dit is de kans om geheel verzorgd een aantal leuke adressen te bezoeken. We hebben gemeend dat we met deze adressen een gevarieerd reisprogramma hebben samengesteld.

*Het eerste adres dat we gaan aandoen op 18 augustus zal zijn het KWPN centrum in Ermelo.

Waar we na ontvangst een rondleiding krijgen en dan gaan kijken bij de merries die aangeleverd zijn voor de EPTM (eigen prestatie toets merries) dit alles onder leiding van Koos Naber.

* Na het KWPN bezoek reizen we door naar Berlicum waar we van harte welkom worden geheten door Willy Wijnen. De naam Willy Wijnen behoeft eigenlijk geen nadere toelichting want hoe vaak zien we in deze tijd van specialisatie een fokker die in beide fokrichtingen goed meedraait?! Willy Wijnen kocht in de jaren ‘80 een merrieveulen en zette met deze Barina een dressuur- en een springtak op. Met de opvallende Wynton-zoon Imposantos kreeg hij zijn derde hengst bij het KWPN goedgekeurd en met Explosion W (v.Chacco Blue) goud winnen op de Olympische spelen, (daar droomt ieder topruiter van) maar wat als jij degene bent die het veulentje gefokt heeft dat 12 jaar later goud wint! Dat overkwam Willy Wijnen.
Foto en tekst Bron: KWPN.

*Dan wordt de reis vervolgd naar het hotel waar we zullen dineren en overnachten.

 De volgende ochtend ontbijten we hier en na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het internationale concours van:

https://www.topsinternationalarena.com/events/longines-global-champions-tour-of-valkenswaard/about

Na dit bezoek gaan we in de loop van de middag de reis inzetten terug naar huis met als afsluiting een diner onderweg.

Het vertrek zal zijn op 18-8 in Stadskanaal en daarna is er nog de mogelijkheid om in te stappen in Zwolle bij wegrestaurant de Lichtmis, Hermelenweg 190.

We hopen op veel animo en heel graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Mariëtte Ekamper.

Datum 27 juli 2023 Mariëtte Ekamper