Fokkersavond bij JAM Stables

Beste leden,

Het keuringseizoen is afgelopen en daarom wil het bestuur de leden uitnodigen voor de fokkersavond.
Het is een goede gewoonte om op de fokkersavond de successen van de fokproducten van de leden te benoemen en een daarbij behorend cadeau aan te bieden.
De R.A. Maarsingh wisselbokaal wordt deze avond uitgereikt aan het lid waarvan de merrie de hoogste score heeft behaald tijdens de stamboekkeuring.

Aangaande de veulens in Tolbert hoeft u niets te doen, de uitslagen zijn bij het bestuur bekend.

Leden waarvan de veulens niet op de Keuring in Tolbert zijn geweest maar naar een andere Centrale Keuring, en in aanmerking willen komen voor een cadeau, kunnen dit doorgeven aan het secretariaat.

Met betrekking tot de stermerries het volgende:
Merries van leden die tot ster verklaard zijn tussen het NMK 2022 en 2023 (keuring seizoen) op een andere plaats dan op de stamboekkeuring te Appingedam of Exloo en in aanmerking willen komen voor een cadeau, kunnen dit doorgeven aan het secretariaat.

Ter verduidelijking: de uitslagen van Appingedam, Tolbert en Exloo zijn bij het bestuur bekend.

Merries die ster verklaard zijn op andere plaatsen dan op bovengenoemde plaatsen zijn door ons moeilijk te traceren, dit geldt ook voor de veulens die niet in Tolbert zijn geweest maar op een andere C.K.  Deze gegevens (stermerries en C.K. veulens) dienen aan het secretariaat voor 25 oktober te worden doorgegeven ( gegevens paard + de behaalde punten) – Mariëtte Ekamper (per e-mail  (m.ekamper@live.nl).

Ook leden die een hengst goedgekeurd hebben gekregen kunnen dit aan het secretariaat doorgeven, ook hier willen we graag aandacht aan besteden.

U krijgt dan na 31 oktober een persoonlijke uitnodiging voor de fokkersavond.

Indien U niet aanwezig bent vervalt de prijs aan de vereniging.

*Graag zien we foto’s tegemoet van deze stermerries, veulens en goedgekeurde hengsten voor onze presentatie, deze kunnen gemaild worden naar jurgen.eerkens@gmail.com voor 25 oktober.
           

P.S. Heeft u toch geen persoonlijke uitnodiging van mij ontvangen en uw veulen(s) of merrie(s) hoort / horen er wel bij te zitten zou u dat alsnog aan mij willen doorgeven, mijn hartelijke dank daarvoor.

                                                                                                                                              1

De Fokkersavond vindt plaats op dinsdag 7 november a.s.

Locatie: JAM Stables, Oosterweg 41b te Muntendam.
Aanvang Fokkersavond 20.00 uur tot 21.00 uur.
Kleine pauze van 10 minuten.
Aanvang JAM Stables 21.10 uur.
Aansluitend aan de fokkersavond nemen Amber Meijer en Jannes Sonnenberg ons mee in hun verhaal over hun jonge bedrijf JAM-Stables, die ze samen hebben opgericht vanuit een gezamenlijke passie voor de sport en fokkerij. Ook krijgen we de hengsten van JAM Stables te zien en een inkijkje hoe deze hengsten worden getraind. JAM Stables richt zich op de sport op het hoogste niveau door het trainen en verkopen van kwaliteitshengsten en sportpaarden. Hun doel is om zich te onderscheiden door topmanagement en tegelijkertijd in nauw contact te blijven met hun klanten en partners.

U kunt alvast een kijkje nemen op hun website https://jamstables.com/

Gratis entree en iedereen is welkom, dus ook niet leden, omdat we graag willen weten hoeveel mensen we kunnen verwachten kunt u zich aanmelden voor onze Fokkersavond bij JAM-Stables via m.ekamper@live.nl voor 2 november met vermelding van het aantal personen. Zou u erbij willen vermelden of u voor beide komt d.w.z. Fokkersavond + JAM Stables of dat u alleen bij JAM Stables aanwezig bent.

*Opgave Fokkersavond – JAM Stables
*Opgave JAM Stables

Heel graag tot dan!

Daarnaast hebben we nog 2 mededelingen namelijk,

*We starten een jonge springpaardenopleiding komend jaar. Het is een opleiding voor

4-5 jarige springpaarden die hun 1e concoursjaar tegemoet gaan (en nog niet HC gestart zijn), dus nog “groen” zijn wat betreft het springen. Meer info volgt t.z.t.
*Het bestuur is aan het kijken hoe we meer verdieping, kennisoverdracht en verjonging krijgen in onze 100 jaar jonge V.H.V.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Mariëtte Ekamper

Secretaris

Datum 1 november 2023 Mariëtte Ekamper