Ann Wessels met Benice H klaar voor ZZ zwaar!

Het afgelopen weekend heeft Ann Wessels met haar acht jarig paard Benice H in het ZZ licht de hoge score van 232 punten behaald.
Ann mag vanaf nu starten in het ZZ zwaar.
Dat Ann en haar paard de potentie hebben ook het zwaardere werk aan te kunnen hebben ze bewezen, door in zeven wedstijden door het ZZ licht te huppelen, en tevens het reserve kampioenschap op te eisen in deze zelfde klasse.
Volgens Ann en haar trainster zijn ze klaar voor het grotere werk.

De eigenaren van Benice H / Harma en Egbert Huiting zijn bijzonder trots op Ann en de merrie.
Benice is een paard dat graag mensen om zich heen heeft, en altijd bereid om te werken, ze is plezierig in de omgang en heeft geen stalgebreken.
Ze is elastisch in haar lijf en erg intelligent, na twee keer dezelfde proef te hebben gereden weet ze wat er komt en moet Ann erg goed opletten anders is ze vooraan in de proef.
Verder is ze erg leergierig en leert graag nieuwe oefeningen, op dit moment changeert ze al om de drie passen, een oefening waar ze wederom geen moeite mee heeft.
Dit te samen met een amazone die heel erg gedisciplineerd is en haar altijd in haar waarde laat, haar nooit overvraagd, en daarbij ook nog super rijdt,  is denken wij ook een terechte reden om bijzonder trots te zijn.

Ingezonden door Egbert en Harma Huiting.

Datum 6 april 2014 Mariëtte Ekamper